Ervaringen van anderen

Bedrijfsnaam : Budgetparking Eindhoven
Website :
Beoordeling samenvatting : Alle beoordelingen 4.9 van 5 , 12 stemmen , 12 waarderingen
Title of TestimonialPrefecte service, prima chauffeur  
8 januari 2017    Uw woonplaatsDen Haag   

Beoordeling *Shuttle werkt perfect. We werden zelfs met de koffers geholpen. Contact eenvoudig per telefoon, zo goed als geen wachttijd ondanks vrieskou en mist en op de terugweg sneeuw en ijzel. Vrouwelijke chauffeur erg vriendelijk, hartelijk en correct. Zeer veilig en goed gereden.

All  
16 januari 2016    Sint Pancras   

Wij hebben onze auto 2 weken geparkeerd bij BPE en het was een super goede ervaring. We werden meteen naar het vliegveld gebracht en toen we geland waren werden we na een belletje keurig op tijd opgehaald. Autostoeltje voor onze kleinste was zelfs aanwezig. Door de prettige prijs en goede service zouden wij BPE iedereen aanraden! Wij komen in ieder geval terug 🙂 Bedankt

Review  
27 september 2015   

We waren vooraf ietwat sceptisch. Dit bleek nergens voor nodig, Budgetparking doet alles wat het belooft en meer. Super!

Review  
27 september 2015    Geleen   

Jammer dat we bij thuiskomst 10 minuten moesten wachten. Verder alles top. Aardige man ook

All  
10 januari 2016    Roosendaal   

Fantastich
Keurig op de luchthaven afgezet en bij terugkomst heel snel weer opgehaald.
Zeer zeker aan te raden!

Review  
9 december 2016   

Zeer goed geregeld... Op tijd in de luchthaven en ook op tijd terug opgehaald...zeker een aanrader.. We komen zeker terug als we van Eindhoven vliegen...

Review  
27 september 2015   

Super service! Auto werd bij BPE direkt binnen gestald en 20 minuten later stonden we op Eindhoven Airport! Op de terugreis na de landing even BPE gebeld en toen we buiten kwamen met onze zware koffers stond BPE al klaar om ze voor ons in te laden! 10 dagen overdekt parkeren voor 5 tientjes! Perfect!

Fantastische Service  
11 februari 2017    Arnhem   

Bij terugkomst uit Spanje keurig op tijd opgehaald van vliegveld Eindhoven en rond middernacht naar parkeerplaats gereden. Bij aankomst wilde onze auto niet starten. De vriendelijke eigenaar heeft ons toen 's nachts binnengelaten om onder het genot van een pot thee op de ANWB te kunnen wachten. Dit duurde uiteindelijk nog een uur. Fantastische service dus waar we zeer dankbaar voor waren.

BPE bedankt en succes met het 'nieuwe' bedrijf!  
14 november 2016    Zwolle   

Wij waren onderweg naar de parking maar kwamen in ernstige tijdnood. We hebben een berichtje gestuurd naar budgetparking, zij kwamen direct in actie en boden ons hulp. Ze zijn naar het vliegveld gereden (tijdbesparing voor ons) en hebben onze auto opgehaald met behulp van een tweede bestuurder. Helemaal top! Hierdoor hebben we onze vlucht gehaald.Budgetparking is een jong bedrijf (2 jaar oud) en biedt echt persoonlijke service!

Ook bij terugkeer in Nederland was alles perfect geregeld. De auto om ons op te halen stond al voor ons klaar. De eigenaar heeft ons persoonlijk opgehaald en e.e.a. over het bedrijf verteld in een leuk gesprek tijdens de rit. Hij bleef zelfs even wachten totdat onze eigen auto gestart was, erg prettig.

We raden dit bedrijf zeker aan, het is 20 min rijden vanaf airport Eindhoven naar de parkeerplaats. Maar dit is zeer comfortabel als je bedenkt dat wanneer je parkeert op P5 van de luchthaven je 15-20 minuten moet lopen met al je bagage (in het donker/regen als je pech hebt).

BPE bedankt en veel succes met het 'nieuwe' bedrijf!

Geweldige service na ernstige vertraging  
3 mei 2017    castricum   

Door een storing in de navigatie en een aantal files kwamen wij veel te laat aan op de parking. ( 20 min.voor de aangegeven vertrektijd.) We hadden vooraf contact gehad met de beheerder en hij stond al klaar om ons meteen naar het vliegveld te brengen. Hierdoor hebben wij onze vlucht nog net gehaald en hebben een fijne vakantie gehad. Op de terugweg stond hij klaar op de afgesproken plek en zijn we snel en gemakkelijk naar onze auto teruggebracht. Zonder de snelle actie van de beheerder hadden wij de vlucht zeker gemist. Pluim voor de beheerder van budget parking Eindhoven.

All  
27 september 2015    Almere   

Wat een gemak. Geparkeerd bij BPE, ruim op tijd met koffers en al afgeleverd voor de deur. Zo relaxed!

All  
26 januari 2016    Venlo   

Goede service! Auto staat veilig geparkeerd.
Halen en brengen werkt perfect.

Deel uw ervaring met BudgetParking Eindhoven

Uw e-mail adres wordt niet getoond




HTML Toegestaan : a p br i em strong q h1-h6
* VerplichtEen foto toevoegen?