Ervaringen van anderen

Bedrijfsnaam : Budgetparking Eindhoven
Website :
Beoordeling samenvatting : Alle beoordelingen  4.9 van 5 , 17 stemmen , 17 waarderingen
Parkeren Eindhoven Airport  
8 maart 2017   Purmerend   

De parkeerplaats is sober maar voldoende. Personeel is vriendelijk en flexibel. Mijn vlucht bleek geannuleerd te zijn. Binnen 15 min weer opgehaald.Restitutie van het bedrag was binnen een dag geregeld. Super netjes afgehandeld door BPE.

Review  
27 september 2015   Geleen   

Jammer dat we bij thuiskomst 10 minuten moesten wachten. Verder alles top. Aardige man ook

Review  
27 september 2015  

Super service! Auto werd bij BPE direkt binnen gestald en 20 minuten later stonden we op Eindhoven Airport! Op de terugreis na de landing even BPE gebeld en toen we buiten kwamen met onze zware koffers stond BPE al klaar om ze voor ons in te laden! 10 dagen overdekt parkeren voor 5 tientjes! Perfect!

Review  
27 september 2015  

We waren vooraf ietwat sceptisch. Dit bleek nergens voor nodig, Budgetparking doet alles wat het belooft en meer. Super!

All  
30 september 2019  

Ondanks de vroege tijd een vriendelijke, behulpzame chauffeur. Duidelijke afspraken voor ophalen, chauffeur stond al op de afgesproken plaats terwijl wij belden. Zeker een aanrader.

All  
26 januari 2016   Venlo   

Goede service! Auto staat veilig geparkeerd.
Halen en brengen werkt perfect.

All  
25 oktober 2017  

Topservice!! Zowel binnen als buiten prima parkeerplaatsen. De heren stonden op tijd klaar om ons naar het vliegveld te brengen en ook weer toen wij waren geland. Het was maximaal 15 minuten rijden naar het vliegveld, prima rit!
Nog een extra compliment voor de hulp die zij boden doen onze autosleutel het niet meer deed. De batterij was leeg en wij hadden het geluk dat zij een extra batterij bij zich hadden Heel veel geluk!!. Ze hielpen ons met het vervangen van het batterijtje zodat we weer naar huis konden rijden.

All  
10 januari 2016   Roosendaal   

Fantastich
Keurig op de luchthaven afgezet en bij terugkomst heel snel weer opgehaald.
Zeer zeker aan te raden!

Title of TestimonialPrefecte service, prima chauffeur  
8 januari 2017   Uw woonplaatsDen Haag   

Beoordeling *Shuttle werkt perfect. We werden zelfs met de koffers geholpen. Contact eenvoudig per telefoon, zo goed als geen wachttijd ondanks vrieskou en mist en op de terugweg sneeuw en ijzel. Vrouwelijke chauffeur erg vriendelijk, hartelijk en correct. Zeer veilig en goed gereden.

Geweldige service na ernstige vertraging  
3 mei 2017   castricum   

Door een storing in de navigatie en een aantal files kwamen wij veel te laat aan op de parking. ( 20 min.voor de aangegeven vertrektijd.) We hadden vooraf contact gehad met de beheerder en hij stond al klaar om ons meteen naar het vliegveld te brengen. Hierdoor hebben wij onze vlucht nog net gehaald en hebben een fijne vakantie gehad. Op de terugweg stond hij klaar op de afgesproken plek en zijn we snel en gemakkelijk naar onze auto teruggebracht. Zonder de snelle actie van de beheerder hadden wij de vlucht zeker gemist. Pluim voor de beheerder van budget parking Eindhoven.

Review  
9 december 2016  

Zeer goed geregeld... Op tijd in de luchthaven en ook op tijd terug opgehaald...zeker een aanrader.. We komen zeker terug als we van Eindhoven vliegen...

geweldig  
24 maart 2019   Uw woonplaatsAntwerpen   

we werden op onze vertrekdag onmiddelijk na aankomst op de parking naar de luchthaven gebracht tot op 100 meter van de ingang.
Dit verliep zeer goed bij onze terugkeer stond deze persoon ons op te wachten op de afgesproken plaats en voerde ons onmiddellijk terug naar ons voertuig op de parking onderweg kwam hij zijn collega tegen die de volgende personen ging afhalen aan de luchthaven en ik zei dit is zeker aan de lopende band waarop hij zei soms combineren we en moet je even wachten maar vorr jullie en de andere zaten meer dan 20 minuten en daarom wilden we niet dat jullie moesten wachten en rijden we 2 keer.
Hartelijk bedankt en een goede service

Een aanrader  
25 augustus 2019   Rotterdam   

Vooraf toch wat twijfels toen ik eenmaal geboekt had, moest ik nu wel mijn sleutels inleveren of niet, iets wat ik absoluut niet wilde. Twijfel was nergens voor nodig geweest.
Makkelijk te vinden via Google maps, toeristische route, zo zie je Mig eens wat anders dan alleen rijksweg.
Op plaats van bestemming auto geparkeerd en konden we gelijk instappen. In 19 min waren we op het vliegveld. Na 2 weken weer geland op luchthaven en gelijk gebeld, wat de afspraak was. Helaas was de chauffeur er eerder dan wij de koffers hadden. Gelukkig hoefde hij niet lang te wachten en werden we weer netjes terug gebracht naar de auto. Deze keer via Parkos geboekt naar de volgende keer gewoon via hun eigen site, scheelt budgetparking ook weer kosten aan Parkos.
Ik was nu 74 euro kwijt voor 2 weken en via hun eigen site was achteraf nog goedkoper geweest.
EEN AANRADER!

BPE bedankt en succes met het 'nieuwe' bedrijf!  
14 november 2016   Zwolle   

Wij waren onderweg naar de parking maar kwamen in ernstige tijdnood. We hebben een berichtje gestuurd naar budgetparking, zij kwamen direct in actie en boden ons hulp. Ze zijn naar het vliegveld gereden (tijdbesparing voor ons) en hebben onze auto opgehaald met behulp van een tweede bestuurder. Helemaal top! Hierdoor hebben we onze vlucht gehaald.Budgetparking is een jong bedrijf (2 jaar oud) en biedt echt persoonlijke service!

Ook bij terugkeer in Nederland was alles perfect geregeld. De auto om ons op te halen stond al voor ons klaar. De eigenaar heeft ons persoonlijk opgehaald en e.e.a. over het bedrijf verteld in een leuk gesprek tijdens de rit. Hij bleef zelfs even wachten totdat onze eigen auto gestart was, erg prettig.

We raden dit bedrijf zeker aan, het is 20 min rijden vanaf airport Eindhoven naar de parkeerplaats. Maar dit is zeer comfortabel als je bedenkt dat wanneer je parkeert op P5 van de luchthaven je 15-20 minuten moet lopen met al je bagage (in het donker/regen als je pech hebt).

BPE bedankt en veel succes met het 'nieuwe' bedrijf!

All  
16 januari 2016   Sint Pancras   

Wij hebben onze auto 2 weken geparkeerd bij BPE en het was een super goede ervaring. We werden meteen naar het vliegveld gebracht en toen we geland waren werden we na een belletje keurig op tijd opgehaald. Autostoeltje voor onze kleinste was zelfs aanwezig. Door de prettige prijs en goede service zouden wij BPE iedereen aanraden! Wij komen in ieder geval terug ? Bedankt

All  
27 september 2015   Almere   

Wat een gemak. Geparkeerd bij BPE, ruim op tijd met koffers en al afgeleverd voor de deur. Zo relaxed!

Fantastische Service  
11 februari 2017   Arnhem   

Bij terugkomst uit Spanje keurig op tijd opgehaald van vliegveld Eindhoven en rond middernacht naar parkeerplaats gereden. Bij aankomst wilde onze auto niet starten. De vriendelijke eigenaar heeft ons toen 's nachts binnengelaten om onder het genot van een pot thee op de ANWB te kunnen wachten. Dit duurde uiteindelijk nog een uur. Fantastische service dus waar we zeer dankbaar voor waren.

Deel uw ervaring met BudgetParking Eindhoven

Uw e-mail adres wordt niet getoond




HTML Toegestaan : a p br i em strong q h1-h6
* VerplichtEen foto toevoegen?